Web development

Wij bouwen dynamische en branchespecifieke websites.

Content Management Systeem

De websites die we bouwen worden (grotendeels) ontwikkeld in WordPress. WordPress is een snel, innovatief, flexibel en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Hierdoor kunnen onze klanten eenvoudig en zelfstandig de content van hun website beheren. We kunnen WordPress volledig op maat inrichten voor onze klanten, zodat ook hier geen detail verloren gaat. Ook is het mogelijk dat we de website voor de klant beheren of de klant hierbij ondersteunen.

eCommerce

De webshop is een krachtig verkoopkanaal. Het gaat erom dat de bezoekers bij je bestellen en weer terugkomen. Met actuele kennis ontwikkelt CLIX webshops waarmee je een vliegende start kunt maken. Jouw webshop is volledig volgens jouw wensen te implementeren.

Responsive & modern webdesign

Je website is vaak de eerste indruk die een klant van jouw bedrijf krijgt. Die eerste indruk moet natuurlijk meteen goed zijn. Wij bouwen daarom websites met een unieke, eigen identiteit. Wij combineren jouw huisstijl en verhaal met de wensen en behoeften van jouw bezoekers. Wij zijn gespecialiseerd in responsive webdesign, wij zorgen ervoor dat jouw website er op alle browsers en op alle mobiele apparaten goed uitziet.

Onderhoud

Uiteraard stopt de ontwikkeling van de website niet bij de oplevering. Doorlopend zullen idee├źn worden verwerkt en zal het nodig kunnen zijn om hierover advies te vragen. Door de snelle ontwikkelingen op technisch vlak, kan het nodig zijn om het technisch onderhoud regelmatig te laten verzorgen.

Hosting

Voor een snelle en foutloze werking van jouw website is de kwaliteit van de hosting erg belangrijk. Wij hebben geoptimaliseerde hosting beschikbaar voor elke soort website. Geen trage verbindingen of lange laadtijd, maar een supersnelle website.