Op het juiste moment de juiste mensen bereiken.

Websites

Een website op maat laten maken? Websites zijn onze core business. Een website is méér dan alleen een online visitekaartje. Het is de basis van je (online) business. Een website moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook zijn doelen nastreven. Voldoet de huidige website niet meer aan alle wensen? Of zijn jullie klaar voor een volgende stap? Tijd voor actie!

Online marketing

Marketing op internet is onmisbaar voor bedrijven – en zoveel meer dan alleen gevonden worden. Met onze professionele online marketingstrategieën helpen we je om jouw merk beter bekend te maken. Samen met jou ontwikkelen we de juiste strategie die je meer klanten, meer omzet en meer aandacht zal geven. We komen erachter wie jouw klanten precies zijn en wat hun wensen zijn. We werken samen met jou aan een passende online marketingstrategie. Zo helpen we je onder andere op het gebied van SEO, SEA, conversieoptimalisatie en social media marketing.

Apps

CLIX heeft ruime ervaring in het bouwen van mobiele apps voor Android en iOS. Wij begeleiden je van strategie tot de daadwerkelijke realisatie van de app. Dit doen we met ons eigen team van hoogwaardige specialisten, die jarenlange ervaring hebben op het gebied van app development. Wanneer je een grote groep mobiele gebruikers hebt, is een app vaak een uitkomst. Dit geldt ook wanneer jouw doelgroep regelmatig dezelfde specifieke taken moet kunnen uitvoeren via een smartphone of tablet. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Grafisch ontwerp

De visuele presentatie van jouw onderneming is tegenwoordig erg belangrijk. CLIX ontwerpt online en offline communicatiemiddelen waarmee je klanten vasthoudt en nieuwe klanten vindt. Zoals websites, apps, nieuwsbrieven, logo’s en huisstijlen. Het doel is altijd om op een unieke wijze jouw merk te presenteren of informatie te communiceren die jouw doelgroep aanspreekt. De vormgeving hiervan begint altijd met potlood en papier, zo weet je zeker dat je altijd een op maat gemaakte en onderscheidende uitstraling krijgt die naadloos aansluit op jouw visie en merkwaarden.