Jouw online partner

Websites, apps, huisstijlen, online marketing. We leren je kennen en leveren wat je nodig hebt binnen jouw budget. We hebben een sterk begrip van de branche en kunnen jou helpen om de juiste oplossing te vinden. Elke website die we maken is doelgericht, uniek en betaalbaar.

Een ander soort
creatief bureau
CLIX Web Agency is een jong en deskundig marketing & webbuilding bureau. Wij helpen bedrijven hun online aanwezigheid te verbeteren en dat doen we eigenlijk totaal niet op de “bureau” manier, maar juist gebaseerd op een persoonlijke connectie en veel contact met de klant om zo echt een “samenwerking” neer te zetten in plaats van een “wij werken voor…” situatie. Wil je ook een succesvolle website? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen.

Tevreden partners

reviews

campagnes

jaar ervaring

Online en toch persoonlijk

We zijn een team

De klant maakt bij ons deel uit van het team. Dit helpt ons om de klanten zijn merk/bedrijf beter te leren kennen. Aangezien wij de klant als onderdeel van ons team zien, benaderen we de klant op informele wijze. 

Waar we het allemaal voor doen

Bedrijven zien bloeien, dat is waardoor wij elke dag vol enthousiasme opstaan. Bij elk project gaan we er dan ook helemaal voor. We stellen scherpe vragen, denken proactief mee en werken graag in de late uurtjes nog even door.

Good people, good work

Lotte

Founder

djaya

Web Developer

kari

Branding master

Jelle

Project Manager

Thom

Developer

Martijn

Strateeg

Koen

Growth hacker

Elvien

Grafisch ontwerpster

nadir

Designer

Esther

Fotograaf

Kirsten

Marketingcommunicatie

Sjaak

Trouwe viervoeter

"We helpen mensen om vooruitstrevende ideeën tot leven te brengen. Verhalen vertellen voor merken met een doel."

– Lotte Founder CLIX