Onze werkwijze

Bij CLIX weten we goed hoe we een project in moeten richten om een top resultaat neer te zetten én om lol te hebben tijdens de rit. Tijdens de ontwikkeling van jouw website of app doorlopen we het volgende proces.

Kennismaking

We beginnen altijd met een kennismaking waarbij we de juiste vragen stellen om de waarheid te achterhalen over waarom je een nieuwe website nodig hebt en wat je precies probeert te bereiken. Samen bekijken we wat de doelen, wensen en mogelijkheden voor het project zijn. Binnen enkele dagen sturen we je een voorstel toe.

Sitemap

Zodra we alle informatie hebben die we nodig hebben, zullen we een visuele sitemap bouwen zodat we snel op dezelfde pagina kunnen komen over wat we proberen te communiceren en de beste manier om de informatie te structureren. Bekijk hier een voorbeeld van een sitemap.

Prototype

En dan, in plaats van je te proberen te vertellen wat we van plan zijn te bouwen en in de hoop dat je onze jargon begrijpt, zullen wij op dit punt een interactief prototype in de browser bouwen om je te laten zien hoe onze oplossing zal werken. Zonder aandacht voor ontwerp in dit stadium, het is niet mooi, maar het brengt ons heel snel dichterbij. Bekijk hier een voorbeeld prototype.

Ontwerp

Het echte plezier begint tijdens de ontwerpfase, omdat we met de lijnen, kleuren, vlakken en fonts kunnen spelen om jouw interactieve prototype tot leven te brengen, passend bij jouw merkidentiteit. Samen nemen we deze ontwerpen door en passen deze zo nodig aan tot we het juiste gevoel vertaald hebben.

Lancering!

Ten slotte gaan we een paar weken onder de grond om de ontwerpen te vertalen naar een functionele website. Wanneer de website compleet is, kan deze officieel gelanceerd worden, waarmee jouw website toegankelijk wordt voor de buitenwereld.

Support

Vanaf het moment dat je website live is, kun je nog steeds bij ons terecht voor ondersteuning. CLIX staat voor je klaar voor verdere groei. Een website is immers nooit helemaal af!

Ben jij er klaar voor om samen jouw succesverhaal te schrijven?