Online marketing

Met gerichte analyses zorgen we voor meer verkoop en zichtbaarheid.

SEO & SEA

Heb je een perfect aanbod voor een speciale doelgroep? Dan zorgen wij ervoor dat jouw klanten dat óók weten. Met Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) brengen wij jouw merk naar voren. We presenteren het merk aan het juiste publiek en behouden te allen tijde interesse in goed geplaatste resultaten. Als we zoekmachine zeggen, bedoelen we Google: omdat jouw bedrijf optimale resultaten van de absolute leider verdient. Hiervoor gebruiken we de professionele SEO-tools van SISTRIX en onze jarenlange ervaring in zoekmachinemarketing. Van A tot post-advertenties tot Z als telpixels: uitgebreid advies, branchespecifieke oplossingen en een langetermijnstrategie zijn voor ons vanzelfsprekend.

Contentmarketing

Contentmarketing vormt de kern van iedere succesvolle digitale marketingcampagne. Ieder bedrijf heeft baat bij goede content op de website. Aan de ene kant zorgt contentmarketing voor een goede vindbaarheid via Google. Aan de andere kant zorgt het ervoor dat bezoekers op jouw website die informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn. Met contentmarketing bied je waardevolle en relevante informatie die echt aansluit op jouw doelgroep. En die informatie gaat verder dan alleen tekst. Ben jij benieuwd wat content voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op.

Social media

Social media is een begrip dat tegenwoordig niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven. Voor het merendeel van de bedrijven zijn social media dan ook zeer nuttig. Nog steeds zijn er bedrijven die weinig tot geen gebruik maken van social media of dit op een verkeerde manier doen. En dat is zonde, want social media marketing levert veel op wanneer je de kanalen op een juiste manier inzet.

Heb je moeite met het zakelijk inzetten van social media? CLIX heeft de experts, tooling en energie in huis om jouw bedrijf op alle vlakken van social media marketing te kunnen voorzien. Onze social media diensten voeren we uit aan de hand van een vaste aanpak én met transparantie over de kosten.

Conversie optimalisatie

Ontvang je al veel gericht verkeer op je webshop of website, maar heb je het idee dat je nog niet voldoende rendement haalt uit deze bezoekers? Of vraag je jezelf af waarom bezoekers nét op het laatste moment afhaken in het orderproces? Dan is het tijd om conversieoptimalisatie in te schakelen! Tal van factoren hebben invloed op het gedrag van je potentiële klant. Denk aan de kleur van buttons, de inhoud van content en de usability van de zoekfunctie of het orderproces. Door de prestaties van je website in kaart te brengen en verschillende paginavarianten te testen, kom je te weten welke criteria belangrijk zijn voor jouw bezoekers. Dit hele proces noemen we conversieoptimalisatie: de website zó inrichten dat bezoekers converteren.

E-mailmarketing

Dagelijks ontvangen we van verschillende bedrijven tal van mailings en nieuwsbrieven in onze inbox. E-mailmarketing is een vorm van direct marketing waarbij je (potentiële) klanten direct benadert door middel van een e-mail. Het doel hiervan is om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te overtuigen. Bovendien werkt het goed als middel voor relatiebeheer.

Zet jij e-mailmarketing op de juiste manier in?