Logo cases

Door de jaren heen hebben wij het voorrecht gehad om met honderden klanten over de hele wereld samen te werken, variërend van kleine startups tot grote ondernemingen. Bekijk hier voorbeelden van ons recente werk en neem vrijblijvend contact met ons op.
Een beeld zegt meer dan duizend woorden.
Daarom laten we graag een aantal voorbeelden zien van onze ontwerpen. Zo krijg je meteen een goede indruk van ons werk. Op deze pagina zie je ontwerpen die we recent hebben gemaakt voor onze klanten.
Branding waarmee je indruk maakt.
De eerste indruk is essentieel. Weinig mensen hebben tijd om alle details van je onderneming uit te pluizen als ze op zoek zijn naar je product of dienst. Bovendien worden ze waarschijnlijk overspoeld door de vele mogelijkheden en aanbieders. Slimme corporate branding is dé manier om in één oogopslag een goede eerste indruk te maken. Investeer daarom in brand design dat er echt uitspringt.
Een huisstijl laten ontwerpen is een belangrijk onderdeel van branding. Voor veel potentiële klanten is dit het gezicht van je bedrijf. Ze zien deze als ze je website gebruiken voor het zoeken naar je diensten en producten. Daarom is een mooie huisstijl een van de eerste stappen die we zetten op het gebied van brand design. Wij kunnen een huisstijl ontwerpen die op een aantrekkelijke manier laat zien waar jouw bedrijf voor staat.
Tips vooraf
Een goed logo bedenken kan een behoorlijke uitdaging zijn. Een goede voorbereiding is echter het halve werk. Verdiep je in de kenmerken van je bedrijf en bedenk je in welke branche je opereert. Het is heel belangrijk dat het bedrijfslogo aansluit bij de doelgroep. Bedenk welke kleuren bij jouw bedrijf passen en houd hierbij in gedachten op welke achtergrond het logo moet komen te staan.
Hoe lang duurt het ontwerpen van een logo?
Wij zullen 3 logo-concepten ontwerpen en deze aan je presenteren binnen 10-14 dagen. Hieruit kun je een van deze concepten selecteren en het project voltooien, of je kunt revisies aanvragen voor deze concepten. Het revisieproces gaat door totdat je volledig tevreden bent met het resultaat!
Betalen als jij tevreden bent
Bij CLIX gaan we net zo lang door totdat jij tevreden bent over het ontwerp. De prijs blijft gewoon hetzelfde. Je betaalt dus altijd gegarandeerd voor een product dat volledig naar wens is. Een logo op maat laten maken bij CLIX is dus zonder risico, wij rekenen geen meerprijzen voor aanpassingen, dus je weet van tevoren altijd precies wat je voor het uiteindelijke ontwerp betaalt.
Oplevering en betaling
Als we een duidelijk beeld hebben van je wensen, dan gaan we direct aan de slag met de ontwerpen. Zoals gezegd passen we het ontwerp net zo lang aan totdat het helemaal naar wens is. Betalen doe je 50% vooraf en 50% achteraf.
Onze statistieken 🤓
Door de jaren heen hebben wij het voorrecht gehad om met honderden klanten over de hele wereld samen te werken, variërend van kleine startups tot grote ondernemingen.

De belangrijkste elementen in onze logo-ontwerpen zijn eenvoud en creativiteit. Bovendien moet een logo-ontwerp onderscheidend, aanpasbaar en tijdloos zijn.

logo's ontworpen

jaar ervaring

internationale klanten

%

tevredenheid

Ook een professioneel logo laten ontwerpen?

Wil je een logo laten ontwerpen en wellicht ook een huisstijlontwerp? Neem vrijblijvend contact met ons op.