Ben jij klaar voor een samenwerking met CLIX?

Wij werken alleen met klanten waar we een positief rendement voor kunnen behalen. Om dat te kunnen realiseren, zijn we selectief met het aannemen van projecten en klanten. Dit zijn de voorwaarden waar wij op letten voordat wij een samenwerking aangaan.

Je hebt doelen 🎯

Je bent klaar om je kans te grijpen en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Zonder een duidelijke planning ben je nergens. Als je faalt in het plannen, dan plan je om te falen. Duidelijke groeidoelen zijn essentieel voor een succesvolle campagne. Dus, als je doelen hebt of bereid bent om deze samen met ons te definiëren, laten we dan eens praten.

Je hebt een team 👨🏼‍💻

De beste resultaten vereisen samenwerking. Als je geen team hebt, is de kans groot dat je wat extra hulp van ons krijgt om je project in beweging te houden.

Je hebt een online bereik 🗣

Een online bereik opbouwen via bloggen, podcasting, interviews, whitepapers, presentaties, spreken en onderwijs is de enige manier om online nieuwe klanten te genereren.
Als je nog geen publiek hebt, moet je bereid zijn er een te bouwen.

Je hebt een passie 🚀

Succesvol een online aanwezigheid opbouwen is hard werken en kost tijd. Je passie voor het project is wat je ertoe aanzet om elke ochtend uit bed te komen en kwaliteit aan je klanten te leveren. Als je niet gepassioneerd bent over wat je doet, stap dan even opzij en zie hoe de rest de wereld verandert.

Je bent klaar om te investeren 💎

Als je echt een homerun wilt slaan, moet je bereid zijn een financiële investering te doen.

Wij lopen niet de kantjes ervan af door je een minder dure, minder waardige oplossing te bieden. Het is niet nodig om een tweede hypotheek af te sluiten, maar het projectbudget is een bedrijfsinvestering en zo moet het ook behandeld worden om tot het hoogste rendement te komen.

Je hebt tijd ⏳

Indien we als een team gaan werken, zullen we in de loop van het project jouw onverdeelde aandacht eisen. Van het geven van nuttige en tijdige feedback, het beschikbaar zijn voor een snelle chat, tot het op tijd leveren van inhoud; je hebt tijd nodig om dingen gedaan te krijgen.

Ben jij er klaar voor om samen jouw succesverhaal te schrijven?