Grafisch ontwerp

Perfecte branding met de nieuwste kennis van design.

Huisstijl ontwerp

Een goed logo voor jouw bedrijf zorgt voor herkenning en draagt bij aan een onderscheidende identiteit en naamsbekendheid. Een complete huisstijl die op veel plaatsen in beeld komt, zorgt voor een professionele en verzorgde uitstraling. Hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Een sterk ontwerp, dat in alles wat je doet tot uiting wordt gebracht, is de sleutel tot een succesvolle presentatie. De juiste uitstraling creëert een heldere visualisatie van je kernwaarden. Wij zetten onze kennis en ervaring in en creëren en realiseren sprekende oplossingen. Ook voor een ontwerp voor bijvoorbeeld een advertentie of website die aansluit bij de bestaande huisstijl zijn wij inzetbaar.

Logo

Met een logo wordt een bedrijf op de kaart gezet. Het ontwerp van je logo moet naadloos aansluiten op hetgeen je met jouw bedrijf wilt uitstralen. Het is jouw beeldmerk, wat de basis is van het imago van jouw onderneming.

Een goed logo zorgt dus voor een hoge herkenbaarheidsfactor, die het karakter en de kernwaarden van jouw bedrijf uitstraalt.

User Interface (UI)

UI staat voor User Interface, dat letterlijk vertaald gebruikersomgeving betekent. Dit kan bijvoorbeeld de gebruikersomgeving op een website zijn (bijvoorbeeld een klantenportaal of een stappenplan) of elke andere willekeurige digitale omgeving. Niet alleen het ontwerp, maar vooral ook het functioneren van alle elementen in de interface zijn voor een UI designer van groot belang.

Het uiteindelijke doel van UI design is om tot een betere gebruikerservaring te komen. In dit opzicht is het nauw verwant met UX design. Maar daar waar UX zich richt op de totale gebruikerservaring, ligt bij UI de focus specifiek op de interface. In dit opzicht zijn UI designers ware specialisten binnen het vakgebied van webdesign.

User Experience Design (UX)

UX staat voor User Experience, wat letterlijk vertaald gebruikerservaring betekent. Bij UX design draait het dan ook om het creëren van een ontwerp dat resulteert in een optimale gebruikerservaring. Hoe sneller een website erin slaagt om de wensen van de bezoeker te vervullen, hoe beter het UX design geslaagd is.

Dit type webdesign kan op velerlei manieren tot uiting komen. Van het maken van speciale wireframes of animaties tot het ontwerpen en A/B testen van knoppen die resulteren in een hogere conversie; al deze zaken zijn vormen van UX design. Omdat ook de zoekmachine Google gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt, wordt de UX op websites een steeds belangrijker element.