Case Ajaxinside

Ajaxinside.nl opereert al jaren als fansite voor AFC Ajax en is sinds 2009 actief op Social Media. Sinds de opening is de website uitgegroeid tot een professionele fansite met een fris en met name Amsterdams uiterlijk.
Het project.
Ajaxinside.nl opereert al jaren als fansite voor AFC Ajax en besloot in 2009 een eerste stap te zetten in Social Media. Er werd een Facebook en een Twitter-account opgezet, maar door een lage activiteit groeiden beide profielen langzaam. Sinds enkele jaren is Ajaxinside ook actief op Instagram.

Social media

Ajaxinside bereikt de doelgroep via diverse social media kanalen. CLIX heeft de Facebook, Twitter en Instagram pagina van Ajaxinside in de huisstijl vormgegeven. Daarnaast hebben wij een plan opgesteld voor de beheerder om op een goede manier een band en bereik te creëren.

Gebruikte media

De resultaten.

CLIX heeft samen met Ajaxinside.nl het onderhoud van beide Social Media pagina’s uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een stijging aan likes en volgers. Zowel het Twitter als Facebook-account hebben de grens van 15.000 volgers gepasseerd en op Instagram heeft Ajaxinside ruim 19.000 volgers. Daarnaast heeft CLIX de website van Ajaxinside in een nieuw jasje gestopt en de huisstijl verzorgd.

%

groei

Bekijk ook onze andere projecten

Bekijk ook de andere projecten waar wij met trots aan hebben gewerkt.