App development

Met een app maken we je ideeën en diensten altijd en overal mobiel toegankelijk.

App laten maken

Een app laten maken, hoe werkt dat eigenlijk? Er komt altijd meer kijken bij het laten maken van een app dan je in eerste instantie denkt. Wij als ontwikkelaar nemen daarom graag het voortouw bij het ontwikkelen van een app en begeleiden jou door dit proces heen.

CLIX denkt graag met je mee over de kosten van een applicatie tot aan de daadwerkelijke ontwikkeling. Wij adviseren je hierin graag om samen tot een goede strategie te komen.

Analyse

Elk project begint met grondig en gericht onderzoek. We zoeken samen uit welk probleem jij ondervindt en hoe we dat kunnen oplossen. Is een app het juiste middel hiervoor? Daarna onderzoeken we de concurrentie. Hoe pakken anderen het aan? Wat werkt wel en wat niet? Door dit grondig te analyseren kunnen we jouw klant, de app-gebruiker, beter begrijpen.

Design

In de ontwerpfase zal de app verder ontworpen worden en zal de vormgeving van de app bepaald worden. Tijdens deze fase zullen er contactmomenten zijn waarop goedkeuring of veranderingen aan het ontwerp kunnen plaatsvinden. Als dit geheel is goedgekeurd, gaan wij over op de ontwikkeling van de app.

Door gebruik te maken van kleine (micro) animaties, wordt het gebruik van de app een stuk leuker. Ook daar denken we dus over na. Maar de app moet er niet alleen mooi en gelikt uitzien, het gebruik van de app moet de gebruiker ook plezier geven.

Onderhoud

De wereld staat niet stil en de wereld rondom apps dus ook niet. Door jouw app goed te onderhouden lever je de beste gebruikerservaring, nu en in de toekomst. Zowel het iOS als Android platform voert jaarlijks meerdere updates door aan het besturingssysteem. Hierdoor moeten mogelijk ook aanpassingen komen aan jouw app. Wanneer jouw app (deels) afhankelijk is van systemen of diensten van derden, is het van belang om wijzigingen hierin goed in de gaten te houden.

App laten maken door CLIX

  • Wij ontwikkelen native apps voor iOS & Android in de nieuwste technieken (Swift, Kotlin) en leveren gegarandeerd kwalitatieve software op.
  • Wij ontwikkelen gebruiksvriendelijke user interfaces met bijbehorende user experience (UI & UX).
  • Wij gaan altijd voor langdurige en intensieve samenwerkingen, geen hit-and-run app projecten!
  • Een jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Apps met een wauw-effect
  • Snelle communicatie

We bouwen graag aan apps waar we trots op kunnen zijn.

Heb jij zo’n app? Geen app project is ons te groot! Neem dus snel contact op zodat we er samen eens over kunnen praten.